Persbericht Bikes and More

Indian Motorcycle Benelux – Bikes and More in Sint-Martens-Latem heeft zijn deuren geopend als officiële Indian Motorcycle dealer in de regio van Gent.

Eerder dit jaar kondigde Indian Motorcycle Benelux aan dat Bikes and More in Temse zijn deuren heeft gesloten als gevolg van het welverdiende pensioen van de eigenaar. Onder dezelfde naam werd onlangs een nieuwe dealer geopend in Sint-Martens-Latem, gelegen nabij Gent. Dit is, na Antwerp Motor Store, de tweede uitbreiding van het dealernetwerk van Indian Motorcycle Benelux in België dit jaar.

Lynda Provoost, marketing manager van Indian Motorcycle Benelux: “Ieder jaar zien we een forse stijging in het aantal verkochte Indians in België. Met de opening van Bikes and More verstevigen we het dealer netwerk in een belangrijke regio. Zij zijn onze tweede merk-exclusieve dealer in België wat een fantastische mijlpaal is.”

Filip van Reeth en Jürgen Hindryckx zijn de oprichters van Bikes & More in Sint-Martens-Latem. Filip heeft 24 jaar ervaring als technieker, waarvan 16 jaar als monteur en 8 jaar als technisch docent. Jürgen heeft 21 jaar ervaring met de in-en verkoop van Amerikaanse auto’s en als monteur.

Zij delen een passie voor Indian motoren en zien hun lang gekoesterde droom in vervulling gaan met het openen van Bikes & More. Jürgen richt zicht met name op de commerciële werkzaamheden en Filip is verantwoordelijk voor de werkplaats.

Filip: “Ik hou van het gevoel van vrijheid tijdens het rijden, maar ook van de geschiedenis en verhalen die geschreven zijn door de vele uitvinders en ingenieurs. Het verhaal van Indian is van grote historische waarden in de motorgeschiedenis en ik ben trots onderdeel te kunnen zijn van de toekomst van dit mooie merk die mijn passie begrijpt en staat voor vakmanschap.”

Jürgen: “Passie voor motoren zit in mijn DNA. Ik kocht mijn eerste motor toen ik 16 was. Gas geven en samen met vrienden de zonsondergang tegemoet rijden. Dat gevoel van vrijheid is alles voor mij. Jarenlang heb ik gereden op race tracks en aanpassingen gedaan aan race motoren om de limiet steeds verder te pushen. Mijn passie en gedrevenheid komen nu samen in dit nieuwe avontuur. We begonnen met een droom en als we dromen, dromen we groot.”

Indian Motorcycle fans kunnen van 25 t/m 28 maart proefrijden bij Bikes and More op bijna alle Indian Motorcycle modellen tijdens de road show: indianmotorcyclebenelux.com/roadshow

Bikes and More
Kortrijksesteenweg 188
9830 Sint-Martens-Latem
Telefoonnummer: +32(0)9 278 50 50
E-mail: info@bikesandmore.be

Ga voor meer informatie over Bikes and More naar:
Website https://www.bikesandmore.be/
Facebook https://www.facebook.com/bikesandmore.be
Instagram https://www.instagram.com/bikesandmore.be/

CONTACTPERSOON VOOR MEDIA
Lynda Provoost
Marketing Manager Indian Motorcycle Benelux
lprovoost@jeegee.nl
+31 172 432 850