Persbericht road show

Indian Motorcycle Benelux – Van maart t/m juni 2021 kunnen Indian Motorcycle fans hun favoriete model proefrijden tijdens de road show bij 14 dealers in Benelux.

Van maart t/m juni 2021 kunnen Indian Motorcycle fans hun favoriete model proefrijden tijdens de road show bij 14 dealers in Benelux. Tijdens de road show kunnen bijna alle Indian modellen vrijblijvend proefgereden worden. Er vertrekken een paar groepen per dag met een voorrijder. Samen wordt er een mooie rit in de omgeving van de dealer gemaakt. In April zullen ook de nieuwe FTR en Chief toegevoegd worden aan de demo line-up.

Lynda Provoost, marketing manager van Indian Motorcycle Benelux zegt: “We zien een toenemende groei van motorrijders die nieuwsgierig zijn hoe een Indian rijdt. De road show is de ideale manier om op een laagdrempelige én leuke manier een Indian te ervaren. Iedereen is welkom, ook als je niet van plan bent om daarna een nieuwe motor aan te schaffen”

Om te voorkomen dat er teveel mensen gelijktijdig samenkomen wordt er gewerkt met een voorinschrijving. Deelnemers kunnen zich kosteloos registeren op de website van Indian Motorcycle Benelux: https://www.indianmotorcyclebenelux.com/roadshow

Road show kalender

MAART
18-21 maart         Motorshop Limburg (Peer)
25-28 maart        Bikes & More (Lathem)

APRIL
1-3, 5 april           Motoport Hengelo (Hengelo ov)
8-11 april             Motostore Barendrecht (Barendrecht)
15-18 april           Moto’s Maes (Menen)
22-25 april          Antwerp Motor Store (Ranst)
29 april – 2 mei  Indian Motorcycle Luxembourg (Foetz)

MEI
6-9 mei                Lowlands Biker Store (Zwolle)
13-16 mei            Uw Voertuig (Andelst)
20-23 mei           HD Venlo (Venlo)
27-30 mei           Motokaiser (Limerlé)

JUNI
3-6 juni               De Jong Alphen (Alphen aan den Rijn)
10-12 juni           Motoport Leek (Leek)
17-20 juni           Motostore Liège (Luik)

Covid-19 protocol
Om te voorkomen dat er teveel mensen gelijktijdig samenkomen wordt er gewerkt met een voorinschrijving. Om de deelnemers goed te kunnen spreiden zal de road show 4 dagen achter elkaar plaatsvinden bij dezelfde dealer. Helaas kunnen we in deze bijzondere tijd geen garantie afgeven dat de geplande road show op alle data en locaties door kunnen gaan. Indien we als gevolgd van aangepaste regelgeving omtrent Covid-19 een road show moeten annuleren dan worden de deelnemers die zich ingeschreven hebben hiervan op de hoogte gebracht door de dealer. Mogelijk wordt de road show dan verplaatst naar een later moment of wordt er een individuele proefrit aangeboden.