«End of Summer Deal»

Ta steget og opplev spenningen Indian FTR gir. Akkurat nå er kampanjen «End of Summer Deal» i gang!

Grip muligheten og bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.

Når du kjøper en ny FTR, får du med en verdisjekk på NOK 25 000. Da kan du:

  • Øke innbytteprisen
  • Kjøpe Indian motorsykkelklær og tilbehør
  • Senke den ordinære prislappen

Kontakt din lokale forhandler i dag!

Tilbudet gjelder til 30/9-2023 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gjør deg klar for action! Motoren liker høyt turtall. Dette er en væskekjølt amerikansk V-twin med unik karakter. Det er den som gjør FTR så bemerkelsesverdig. Med 123 hk og 118 Nm dreiemoment kan denne 1203 cc motoren oppføre seg sivilisert i byen. Men vri høyre hånd hardt og den viser seg raskt å være en skikkelig hooligan.

Indian FTR har nok en gang bevist sin ytelse ved å dominere løpene i 2023 Mission Foods Super Hooligan National Championship, med sjåførene Jeremy McWilliams og Tyler O’Hara.

Med fire unike FTR-modeller å velge mellom, hver med sin egen personlighet, er det en FTR for praktisk talt enhver stil. I tillegg er det et bredt utvalg av deler og tilbehør å velge i for å skape sitt personlige preg.

For mer informasjon om kampanjen, inkludert vilkår og betingelser, besøk https://www.indianmotorcycle.no/news/detail/indian-midsummerdeal-no/

Bestill en prøvekjøring https://www.indianmotorcycle.no/proevekjoering/

For mer info besøk https://www.indianmotorcycle.no/ og følg oss på Facebook og Instagram.

###

OM INDIAN MOTORCYCLE

Indian Motorcycle er Amerikas første motorsykkelselskap. Indian Motorcycle ble grunnlagt i 1901 og har vunnet hjerter til motorsyklister over hele verden og blitt anerkjent som et av Amerikas mest legendariske og ikoniske merker. Dette har de oppnådd gjennom uovertruffen racingdominans, fremragende ingeniørskap, utallige innovasjoner og bransjepriser. I dag er arv og lidenskap gjenopprettet under ny merkevarestyring. Mer informasjon, se https://www.indianmotorcycle.no/

INDIAN og INDIAN MOTORCYCLE er registrerte varemerker for Indian Motorcycle International, LLC. Bruk alltid hjelm, egnede klær og briller, og insister på at passasjeren din gjør det samme. Kjør innenfor lovens grenser og dine egne evner. Les, forstå og følg brukerhåndboken din. Kjør aldri under påvirkning av narkotika eller alkohol.

INDIAN MOTORCYCLE MEDIA KONTAKT
Ian Austin
EMEA Press Indian Motorcycle
Follow us on Twitter @IndianEMEA_PR
+44 7471 030606
press@indianmotorcycle.media